De Psychologie van online wedden

Maar geluk is niet alles als het gaat om weddenschappen. Er is psychologie op het werk. Dus wat is de psychologie van online wedden?Psychologie weddenschappen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: de wetenschap van de psychologie en de toepassing van de psychologie.

Hou emoties onder controle

Er is geen ruimte in het spel om de controle over zijn emoties verliest. Het verliezen van de controle over emoties afleiden een speler van de juiste mentaliteit om een slimme speler. Een succesvolle speler heeft een gevoel van de tijd: het is om te weten wanneer te spelen en wanneer weg te lopen.

Een slimme speler zal nooit failliet gaan. Natuurlijk is het heel moeilijk om je emoties te beheersen als je op de gekke achtbaan van het spel: er zijn te veel ups en downs, te veel dicht oproepen niet te emotioneel te worden. Het is natuurlijk om emotioneel te krijgen maar laat emoties overweldigen je, het vinden van een manier om stress en angst of wrok en woede los.

Wetenschappen en sociologie

Er zijn twee algemene opvattingen over wat het betekent om te spelen voor mensen psychologisch. Het spel is een slecht gedrag, afwijkend, of het spel is een normale uitbreiding van het menselijk gedrag. 

gok-verslavingDe meeste mensen zien het spel als een slechte zaak, en beschouwen het als een illegale activiteit. Zulke mensen hebben de neiging om meer beperkte kijk op de wereld, die niet de elementen van het risico hoeft te nemen hebben. Deze mensen zetten hun geld op de bank plaats nemen geen risico op een riskante investering, met inbegrip van de beurs, die is in principe hetzelfde als het spel. 

Deze mensen zijn niet instinctief en de neiging om het gokken te zien als een pathologische zwakte die niet kunnen worden gecontroleerd en kan zelfs medelijden met de speler en label het als ziek. contrast, degenen die het spel te zien als een natuurlijke uitbreiding van hoe we leven, hebben we de neiging om zien gokken als een rationeel en instinctief, in plaats van een vorm van misplaatste gedrag of een ziekte. Deze mensen zien het spel als een gezonde vorm van recreatie.

Dit betekent niet dat de speler wil verliezen of niet verslaafd raken, maar alleen ziet het spel als een natuurlijke manier om het leven te leven. Er is geen goed of fout antwoord, of je bent gedwongen om te oordelen, het is echt de wijze waarop een persoon kiest hun leven.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.